Ενίσχυση της Ικανότητας Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών μέσω μιας καινοτόμου μεθοδολογίας για τη Βιωσιμότητα

Το έργο Bio2Care στοχεύει στην ενίσχυση της διοικητικής ικανότητας και της αποτελεσματικότητας των Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, προς όφελος της βιοποικιλότητας και των τοπικών κοινοτήτων, μέσω της εφαρμογής μιας καινοτόμου και ολοκληρωμένης προσέγγισης.

Συνεργάτες του έργου : 

LEMIE

Το Εργαστήριο Περιβαλλοντικής Διαχείρισης & Βιομηχανικής Οικολογίας (LEMIE) είναι ένα από τα Εργαστήρια του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής & Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

 

Δήμος Νέστου

Ο Δήμος Νέστου, βρίσκεται στο ανατολικοτέρο σημείο της Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας) με πρωτεύουσα τη Χρυσούπολη.

 

Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων / Υγροτόπων

Το Ελληνικό Κέντρο Βιοτόπων/Υγροτόπων (ΕΚΒΥ) αποτελεί παράρτημα του Μουσείου Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

 

Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία.

Η Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία (ΕΣΑ μεΑ), αποτελεί το τριτοβάθμιο κοινωνικό και συνδικαλιστικό φορέα του αναπηρικού κινήματος στην Ελλάδα.

 

Περιφερειακή Επιθεώρηση Περιβάλλοντος και Υδάτων - Blagoevgrad

Η Περιφερειακή Επιθεώρηση Περιβάλλοντος και Υδάτων - Blagoevgrad (RIEW-Blagoevgrad), αποτελεί υποδιαίρεση και διοικητικό δομή του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Υδάτων της Βουλγαρίας.

 

Διεύθυνση του Εθνικού Πάρκου της Ρίλα

Διεύθυνση του Εθνικού Πάρκου της Ρίλα, είναι μία εξειδικευμένη περιφερειακή αρχή του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Υδάτων που έχει στόχο να διατηρήσει τη βιολογική ποικιλομορφία και να προστατεύσει την άγρια φύση στο Πάρκο, προωθώντας την επιστημονική έρευνα καθώς και τις ευκαιρίες τουρισμού σύμφωνα με τις ορθές αρχές διαβίωσης του τοπικού πληθυσμού.

 

Νοτιοδυτικό Πανεπιστήμιο Neofit Rilski στο Blagoevgrad

Νοτιοδυτικό Πανεπιστήμιο Neofit Rilski στο Blagoevgrad (SWU), είναι ένα κρατικό ίδρυμα που προσφέρει κατάρτιση στη Βουλγαρική και Αγγλική γλώσσα.

 

Φόρουμ Τουρισμού Πίριν

Το Φόρουμ Τουρισμού Πίριν (PTF), είναι μία Βουλγαρική ΜΚΟ που ιδρύθηκε το 1997.

 

Πατήστε εδώ για να δείτε την επίσημη ιστοσελίδα του έργου.