Ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας (Φ.Δ.) στην προσπάθειά του για την αποτελεσματικότερη προώθηση τοπικών επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται εντός του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Π. Α.ΜΑ.Θ.), υλοποιεί πρόγραμμα Σήμανσης ποιότητας & συνεργασίας με το Φ.Δ.

Οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να προβληθούν από τα μέσα επικοινωνίας του Φ.Δ. και να συμμετέχουν σε δράσεις του Φ.Δ. Οι εταιρείες αναλαμβάνουν από την πλευρά τους να τηρούν ορισμένες υποχρεώσεις στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών τους:

    • Ενδιαφέρον για συμμετοχή στο πρόγραμμα έχουν δείξει αρκετές εταιρείες από διάφορους κλάδους της οικονομίας. Μέχρι στιγμής μία εταιρεία στον κλάδο του τουρισμού κατάφερε να αποσπάσει το σήμα ποιότητας του Φ.Δ. η οποία είναι η εξής:
    • HOTEL ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ του κ. Προμοίρα Ανάργυρου, η οποία βρίσκεται στην δυτική είσοδο του οικισμού Πόρτο Λάγος Ξάνθης

Ο Φ.Δ. ευελπιστεί ότι στο άμεσο μέλλον θα επιτύχουν και άλλες εταιρείες να αποκτήσουν το Σήμα ποιότητας του Φ.Δ.

Σε κάθε περίπτωση, στον παρόντα ιστοχώρο θα προβάλλονται οι πιστοποιημένες εταιρείες για το Σήμα ποιότητας.

 Σε περίπτωση που είστε εταιρεία ή φυσικό πρόσωπο και επιθυμείτε να συμμετέχετε στο πρόγραμμα Σήμανσης ποιότητας και συνεργασίας ΕΠΑΜΑΘ, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τα γραφεία του Φ.Δ. στο Τηλ. 25410-96646 κα Ευτέρπη Πατετσίνη

 Από τον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με το HOTEL ΠΟΡΤΟ ΛΑΓΟΣ του κ. Προμοίρα Αργύριου ή στο Τηλ. 25410-96255, Κιν. 6984998162

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.