Πρόσκληση για την εκδήλωση απονομής βραβείων του Παιδικού Διαγωνισμού Ζωγραφικής 2019

 

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, το Σάββατο 1 Ιουνίου 2019 και ώρα 7:00 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη που βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής βραβείων για τον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης & Θάσου.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Φωλιάσματα στο ΕΠ ΑΜΑΘ» και απευθυνόταν σε μαθητές Ε΄ και Στ΄ τάξης, των σχολικών μονάδων των Περιφερειακών Ενοτήτων Ξάνθης - Ροδόπης – Καβάλας. Για τις τρεις πρώτες ζωγραφιές που ξεχώρισαν, θα απονεμηθούν βραβεία – δώρα, ενώ σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής θα διανεμηθούν αναμνηστικά δωράκια και έπαινοι.

Για όσους δεν καταφέρουν να έρθουν στην εκδήλωση και θέλουν να θαυμάσουν τη δημιουργικότητα των παιδιών, τα έργα των μαθητών θα παραμείνουν στον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης μέχρι και την Πέμπτη 6 Ιουνίου 2019. Παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας την καλλιτεχνική διάθεση των παιδιών.