Το Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης στην εμπορική έκθεση KAVALAΕΧΡΟ 2016

Για πρώτη χρονιά o Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου - Βιστωνίδας - Ισμαρίδας πρόκειται να συμμετέχει στην εμπορική έκθεση KAVALAΕΧΡΟ 2016 με σκοπό την ανάδειξη της προστατευόμενης περιοχής του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και την ευαισθητοποίηση του κοινού στην αναγκαιότητα προστασίας των υγροτόπων. Στόχος της δράσης είναι η πληροφόρηση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επισκεπτών και κατοίκων της περιοχής καθώς και η ανάδειξη του ξεχωριστού και πλούσιου οικοσυστήματος του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που βρίσκεται δίπλα μας, ως εναλλακτικό προορισμό τουρισμού.

Η ενημέρωση των επισκεπτών και κατοίκων θα γίνει μέσω της διανομής ποικίλου υλικού ενημέρωσης σχετικά με τις διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει ο επισκέπτης και τη σπανιότητα των ειδών της προστατευόμενης περιοχής. Παράλληλα, θα γίνεται προβολή ενός 20΄ βίντεο με μοναδικά πλάνα από το Εθνικό Πάρκο και τα σπάνια είδη ζώων.

Η προβολή και ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, ενός αναπόσπαστου τμήματος της περιβαλλοντικής κληρονομίας της περιοχής και της τοπικής κουλτούρας είναι καίριας σημασίας. Ο Φορέας Διαχείρισης θα φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜΘ, στο Εκθεσιακό - Συνεδριακό Κέντρο « Απόστολος Μαρδύρης», στη Νέα Καρβάλη Καβάλας από τις 7 έως και τις 12 Οκτωβρίου.

Ώρες λειτουργίας:

08 & 09 Οκτωβρίου από τις 10:00 έως 22:30

10 έως 12 Οκτωβρίου από τις 17:00 έως 22:30

Σας περιμένουμε όλους!